אומלט בשרים

אומלט בשרים
חביתה עשירה וססגונית,להגשה כארוחת בוקר מענגת מומלץ להגשה עם בגט או חלה טרייה וסלט ירקות קצוץ דק.
 
מצרכים נדרשים: (2 מנות)
 

  1. 4 ביצים
  2. 1 בצל בינוני קצוץ דק
  3. 6-8 פרוסות סלמי הנדל'ס לבחירתכם.
  4. 3 פרוסות חזה אווז הנדל'ס מעושן או 3 פרוסות מעדן אווז הנדל'ס – חתוך לקוביות קטנות.
  5. 1 כפית מלח
  6. 1 כפית פפריקה חריפה
  7. חצי כוס אפונה מבושלת ומוכנה לאכילה
  8. 1 כף שמן זית

אופן הכנה:

  1. מטגנים את הבצל בשמן עד לקבלת גוון זהוב,מוסיפים את קוביות האווז ומוסיפים מיד את פרוסות הסלמי לכיסוי פני המחבת.מטגנים קלות,מוסיפים את האפונה ומטגנים כ- 2 דקות נוספות.
  2. טורפים את הביצים,מוסיפים התבלינים וטורפים פעם נוספת.
  3. מוסיפים למחבת,מכסים ל 4 דקות,הופכים ומטגנים עוד 2 דקות.
  4. מגישים חם.

בתאבון..

הנדלס - יש לך טעם!