מרק הונגרי

מרק הונגרי
מרק אירופאי בשרי טעים ומיוחד מאד לימי החורף הקרים.
מומלץ להגשה כמנה עיקרית או ראשונה.
 
מצרכים נדרשים:
 

  1. 3-4 יח' קבנוס הנדל'ס קלאסי או 6 יח' ביפי – קבנוס בקר
  2. 2 חתיכות עצם בקר
  3. 2 כוסות אפונה יבשה
  4. 1 כרשה חתוכה לקוביות.
  5. 1 בצל יבש גדול חתוך לקוביות קטנות
  6. שורש סלרי בינוני חתוך לקוביות קטנות
  7. גבעולי סלרי קצוצים דק.
  8. 2 כפיות אבקת מרק בשר
  9. 1 כפית מלח
  10. 3 שיני שום קצוצות
  11. 0.5 כפית פלפל שחור גרוס
  12. 4 פרוסות לחם קלויות בתנור ופרוסות לקוביות

אופן הכנה:

  1. משרים את האפונה במים יום קודם.
  2. למחרת מסננים ומעבירים לסיר.מוסיפים את כל הירקות ויוצקים מים עד שלשת רבעי סיר-מבשלים כ-30 דקות על אש בינונית.
  3. מוסיפים את כל שאר המוצרים וכמובן את הקבנוס ומבשלים על אש בינונית כ 45 דקות נוספות.
  4. מגישים בצלחות מרק ומוסיפים לתוכן את הלחם הקלוי.

בתאבון..

הנדלס - יש לך טעם!