
באן אסאדו עסיסי שאסור לפספס !
מצרכים
- באן או לחמניה
- 200 גר’ אסאדו הנדל’ס מפורק
- רוטב ברביקיו איכותי
- מיונז איכותי
- חרדל
- מלפפון חמוץ
- מלח/פלפל
- כף שמן זית
אופן ההכנה
לחמניית הבאן הקלאסית מתאימה במיוחד לבשר מפורק שעובר בישול סו–וויד ארוך.ניתן להשתמש גם בג‘בטה/לחמניה מכל סוג וכמובן בפיתה.
חותכים את הלחמניה לשניים, מורחים רוטב ברביקיו, מיונז איכותי וחרדל למי שאוהב.
למחבת חמה מוסיפים כף שמן זית, ומקפיצים את בשר האסאדו המפורק, עד לקבלת צריבה קלה.
מסדרים את הבשר בתוך הלחמניה, ומעליו מניחים מלפפון חמוץ וטבעות בצל סגול. סוגרים את הבאן, והכריך מוכן.
*מומלץ לחמם את האסאדו של הנדל‘ס במיקרוגל כ-50 שניות עד להתנפחות השקית.