באן אסאדו עסיסי שאסור לפספס !

באן אסאדו עסיסי שאסור לפספס !

מצרכים

  • באן או לחמניה
  • 200 גר’ אסאדו הנדל’ס מפורק
  • רוטב ברביקיו איכותי
  • מיונז איכותי
  • חרדל
  • מלפפון חמוץ
  • מלח/פלפל
  • כף שמן זית

אופן ההכנה

לחמניית הבאן הקלאסית מתאימה במיוחד לבשר מפורק שעובר בישול סווויד ארוך.ניתן להשתמש גם בגבטה/לחמניה מכל סוג וכמובן בפיתה.

חותכים את הלחמניה לשניים, מורחים רוטב ברביקיו, מיונז איכותי וחרדל למי שאוהב.

למחבת חמה מוסיפים כף שמן זית, ומקפיצים את בשר האסאדו המפורק, עד לקבלת צריבה קלה.
מסדרים את הבשר בתוך הלחמניה, ומעליו מניחים מלפפון חמוץ וטבעות בצל סגולסוגרים את הבאן, והכריך מוכן.

*מומלץ לחמם את האסאדו של הנדלס במיקרוגל כ-50 שניות עד להתנפחות השקית.

נגישות