באן אסאדו עסיסי שאסור לפספס !
מצרכים
- 2 באנים
- 120 גר' אסאדו הנדל'ס מפורק
- רוטב ברביקיו
- רוטב שזיפים
- מלפפון חמוץ
- בצל סגול חתוך לטבעות
- מלח/פלפל
- כפית שמן זית
אופן ההכנה
- מוציאים את האסאדו מהאריזה לצלוחית, ומוסיפים את הרטבים לפי טעמכם האישי (ניתן להוסיף בצל מטוגן).
- מחממים מחבת, מוסיפים כפית שמן זית ומקפיצים את בשר האסאדו המפורק.
- חוצים כל באן לשניים, מוסיפים את הבשר ומעליו מניחים מלפפון חמוץ וטבעות בצל סגול.